Odlehčovací centrum NAUTIS v Bohnicích potřebuje novou podlahu

Jak k tomu můžete přispět právě vy?

Proč chceme do Bohnic novou podlahu?

Pro lidi s autismem je typická smyslová citlivost, mnoho z nich proto rádo chodí naboso. Stejně jako klienti našeho odlehčovacího centra. V současné době je zde ale podlaha řešená studenou dlažbou, která není pro chůzi bez bot a ponožek ideální. Klienti mohou při pohybu na chladném povrchu nastydnout. Obáváme se také, že by mohli uklouznout a zranit se.

A tak jsme se rozhodli pro položení nové podlahy, která bude zateplená a dostatečně bezpečná. Půjde však o velmi nákladnou investici. Zakládáme proto sbírku, která nám pomůže alespoň z části novou podlahu zafinancovat.

Chcete do sbírky přispět a pomoci tak k tomu, aby se u nás klienti s autismem mohli cítit co nejvíce jako doma?

Oceníme jakýkoli příspěvek, malý či velký. A jak na to? Stačí zaslat vámi zvolenou částku na náš sbírkový účet 2003420034/5500 a použít variabilní symbol 222. Kromě příspěvku do sbírky nám pomůže i jejím sdílení.

Přispět do sbírky můžete i načtením QR kódu.

Oceníme také nabídky spolupráce od firem nebo jednotlivců, kteří se věnují pokládání podlah či pracují v podobném oboru. V případě zájmu nás kontaktujte přes e-mail odlehcovaci.sluzba@nautis.cz nebo přes telefon +420 778 776 289.

Děkujeme!

Co dělá odlehčovací služba NAUTIS?

Odlehčovací služba představuje velkou pomoc pro rodiny dětí a dospělých s autismem, o které se tady starají. V drtivé většině se u nich totiž objevuje náročné chování a péče o ně je tak pro jejich blízké vyčerpávající. V odlehčovacím centru za ně na určitou dobu péči převezmou a oni si tak mohou odpočinout nebo si vyřídit potřebné záležitosti.

Přejít nahoru